Ollaan oltu tosi etäisiä ja päivittäistä tiuskimista ollut viimeset pari viikkoa. En oo jaksanu välittää. Kissa taas tehny sitä ja tätä ja se aiheuttaa kuulemma vain pelkkiä ongelmia. 

Ensimmäisen postauksen saunareissun jäljiltä kuulemma silmät olleet erittäin arat pitkään. Kissan syy.

__

Hänellä firman pikkujoulut. 

En viitsinyt itse jäädä istumaan yksin kotiin niin lähdin ystävän kanssa muutamalle. Se reissu ei oikein putkeen mennyt niin tulin ennen kolmea yöllä kotiin. Miehen piti tulla ennen neljää juhlista, ilmoitti kyllä jo aiemmin ettei aio mennä baariin. Noh, siellä hän oli varmaankin siihen neljään koska olin itse jo puoliunessa kun kuulin oven käyvän. Heräsin muutaman tunnin päästä ja ihmettelin kun ei miestä näy. Luulin ensin että olisi nukahtanut sohvalle, tai pahempaa että olis edelleen pelaamassa koneella.

Kaikista pahin kuitenkin iski... Menin olohuoneeseen, laitoin valot.. Isäntä  tyytyväisenä istuu sohvalla kännykän kanssa. Kasvot paljasti totuuden.. oli ottanut amfetamiinia.

Ei jumalauta saatana. Tästä on puhuttu yli puoli vuotta sitten että ei. EI ENÄÄ. Kun ei pää kestä. 

Olihan ne laskut odotettavissa. Alkaa kuulua itkuhuutoa sohvalta, ahdistaa. Mitä oikeen odotti? Tästä alkoikin aivan järisyttävä avautuminen. Puhui itsestään koko ajan;

Olen paska ihminen, Epäonnistunut luuseri. Kukaan ei ansaitse, kaikki vihaa. Mitä teen väärin, miten voin muuttua, en osaa, en tiedä. Paska olla, oksettaa, väsyttää, huimaa, sydän hakkaa. AHDISTAA.

Hänen on parempi olla yksin, hän ei tee mua enää onnelliseksi, miten hän saa ittensä paremmaksi.. 

___

Hohhoijjaa.Lauantai-angstit. Mä oon niin pettynyt ja vihanen. Olin jo valmis siinä seitsemän jälkeen aamulla pakkaamaan tavarani ja lähtee. Pirinkäytölle oli vaan yks selitys: hän halusi olla hetken parempi ihminen. Ei vittu... Se onkin se ainoa ratkasu! Luottamus ropisi aika rajusti. 

Hetken elätin jo toivoa että tälle päivälle oli jotain kivempaa tiedossa kun oli puhe treeneistä ja muusta. No ei, vauhdilla mentiin sekin päivä. Tää on ku eläis jonkun teinin kanssa..

Kiitos ja illanjatkot.