Lauantaina lähdettiin ajelulle ja "isoon kauppaan" ostoksille. Ei ollut varsinaisesti mitään ostotarkoituksia mutta lähdettiimpä kuitenkin. Ajattelin sen olevan sitä niin sanottua yhteistä aikaa.

Hermot oli palaa jo navigointia tehdessä, en osaa lukea mapsia sitten yhtään ja oliohan tämän tietää. 

Takaisintulomatkalla hän otti puheeksi kuinka länsimaissa seksuaalisuus on lisääntynyt hirveästi vaikka seksi ja läheisyys ei ole mitenkään tärkeitä parisuhteessa. Hän tarvitsee vain henkisen suhteen...

Tätä kun pohtii niin käytännössä olemme vain kämppiksiä. Läheisyyttä ei (enää) ole ja keskustelutaidotkin ovat jo ruostuneet puhki. Seksi on vain pakollinen pahe ja seksuaalinen ylilataus on oliolle vain ruoan, vitamiinien ja salillakäymisen haittavaikutuksia..minun mielestäni. Tai siltä se vaikuttaa.

__

Tänä viikonloppuna hän juhlii synttäreitään ja aiemmin tuli puheeksi leipominen ja kämpän siivous. Yritin hienovaraisesti jo ilmoittaa että voin toki auttaa jos hän pyytää. En aio muuten puuttua koko asiaan. Ei kommenttia siinä vaiheessa. Ehdotin myöhemmin että voisin leipoa jonkun täytekakun. Noh tähän karmea ärähdys että minunko juhlat nämä ovat? Öö ei? Hän ei pidä makeasta ja tästä sitten kovaan ääneen karjaisikin että hän ei koskaan voi syödä juhlissa mitään kun aina on makeaa makeaa. Noh ihan sama mulle. 

En tee mitään.

Äsken ilmoitti että perjantain vapaapäivänä menee ÄITINSÄ KANSSA KAUPPAAN JA MENEE ÄITINSÄ LUO LEIPOMAAN kun itse ei osaa.

Asiahan ei sinänsä minulle kuulu............